مشاوره حقوقی رایگان - اعلام واریزی نفقه حال به حساب دادگستری توسط اظهارنامه

باسلام. همسر دوران عقد من حسابش را مسدود کرد که نتوانم نفقه واریز کنم. با اظهارنامه اول تقاضای شماره حساب کردم که از دادن شماره حساب بانکی استنکاف نمود. با تلاش و پیگیری تونستم شماره حساب دادگستری را بگیرم و از این ماه به صندوق دادگستری نفقه حال را ماهانه واریز می نمایم و با اظهارنامه دوم به ایشان اطلاع رسانی نمودم که نفقه حال خود را هر ماه با مراجعه به دادگستری دریافت نماید. آیا تکلیفم را بخوبی انجام دادم ؟؟؟ و بهانه ای برای شکایت باقی نمانده است؟؟؟ از راهنمائی متشکرم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عالی بود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

سلام. عملکرد درست و قابل قبولی انجام دادید و در خصوص شکایت ترک انفاق علیه شما، اقدامات ایشان به نتیجه نخواهد رسید.