مشاوره حقوقی رایگان - معامله معارض

با سلام. آیا در قرارداد مشارکت ساخت سازنده مالی را از طریق قرارداد دستی با امضای دو شاهد به خریداری بفروشد سپس چند ماه بعد همان جا را در پشت قرارداد مالک زمین با امضا و اثر انگشت خود به مالک زمین واگذار کند معامله معارض انجام داده است؟ مجازات سازنده چیست؟ اگر تاریخ تقدم و تاخر لحاظ شود تکلیف مالک زمین چیست؟ آیا سازنده باید از او رضایت بگیرد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

عمل ایشان دارای جنبه کیفری میباشد و تحت عنوان کلاهبرداری قابل پیگیری هست و سپس میتوانید از طرق حقوقی دادخواست بدهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،معامله معارض نیست،فروش مال غیرمیباشدوجنبه کیفری دارد.موفق باشید