مشاوره حقوقی رایگان - معامله معارض

سلام قطعه دوم زمین فاقد سند رو خریدم از سمت قطعه اول بیست و چهار متر مربع و از سمت قطعه سوم چهل وشش متر مربع مشترکا فروخته شده برای احیای حق چی کار کنم معامله معارض یا مال غیر یا چی؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.
اگر اشتباهی فروخته باشد در این صورت شکایت فروش مال غیر نتیجه ای نخواهد داشت و باید دا‌دخواست حقوقی بدهید و نسبت به قسمتی که متراژ کمتر است پول خود را مطالبه کنید.