مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

یک خودرو خریدم ولی قولنامه نگرفتم به صورت اقساط یک ساله بعد از پرداخت دوسوم مبلغ خودرو با مالک توافق کردیم خودرو را بفروشد و سهم هریک تسویه شود مالک با یک معامله صوری یک قولنامه فروش از من گرفت و خودرو را فروخت و با گرفتن قولنامه اول جهت اثبات مالکیت من به مشتری صوری و ندادن قولنامه تا تسویه بدهی مشتری به دو طرف خودرو را گرفت بنده فقط شاهد به اقرار فروش خودرو به من از این اقا دارم و مدارکی جهت هزینه های انجام شده در مدتی که دست من بوده و نهایتا چند فیش واریزی اگه بتونم از بانک بگیرم و دستگاه پوز ایشان چون نمایندگی تعمیرات همین خودرو بود ایا راه حلی جهت اثبات مالکیت یا استرداد وجه بعد چهار پنج سال هست

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و درود و میتوانید از ایشان به عنوان کلاهبرداری در مراجع کیفری شکایت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک شما را دید بعد دقیق نظر داد اما ظاهرا شما فقط میتونید دادخواست مطالبه وجه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال صرف نیست بلکه یک پرونده حجیم است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و در کنار رویت مدارک و بررسی پرونده باید اظهارات شما نیز شنیده شود که نظر صحیح و قطعی داد