مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق و مهریه

با سلام 3 ماهی هست که شوهرم مرا به خواست پدر و مادرش کتک میزند و چند روزی است که مرا از خونه بیرون انداخته و گفته که نمیخامت و طلاقت میدم ولی این چند روز کار خاصی انجام نداده او حتی یک ماه پیش با کتک زدن من بچه یک ماهه ام را سقط کرد ولی من به خاطر آبرو به زندگی ادامه دادم و چون زندگی ام را میخاستم حتی از او شکایت نکردم حتی زمانی که مرا بیرون خانه انداخت باز هم سکوت کردم. اما الان میخاهم درخواست طلاق بدهم آیا قانون این حق را به من میدهد؟ و برای درخواست مهریه مهریه من 2 دانگ منزل شوهرم و 50سکه و 50 مثقال طلاست میخاستم بپرسم آیا میشود 4 دانگ از ان خانه را به ازای مهریه ام بردارم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

امروز به پزشک قانونی مراجعه کردم میخاستم ببینم با گرفتن این نامه میتوانم یکی از شروط 12 گانه را اثبات کرده باشم؟

پرسشگر :

لطفا راهنماییم کنین در این باره نمیدونم باید چیکار کنم؟18 سالمه و تازه3 ماهه کا سر زندگی مشترک رفتیم ولی توی این 3 ماهه با این رفتارات آقا روبه روشدم.از شما وکلای عزیز خواستارم یه راهی جلوی پام بزارین که من انجام بدم.

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

متاسفانه حق طلاق با مرد هست و شما برای تقاضای طلاق راه مشکلی در پیش داری و طولانی اما مهریه رو هر زمان میتونی مطالبه کنی و برای 4دانگ مابقی بدوا باید حکم صادر ودر زمان اجرای حکم اگر همسرشما از پرداخت امتناع نماید نسبت به توقیف 4دانگ اقدام کنید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.بله میتوانید.ولی خانه جزء مستثنیات دین است

پرسشگر :

آخه مگه کتک کاری جز شرایط12 گانه نیست؟همون سو رفتار؟و اگه پزشک قانونی اینو تایید بکنه مگه زوجه نمیتونه درخواست طلاق بده؟

پرسشگر :

الان شما میگین من چیکار کنم این آقا با کتک کاری5 روزه منو از خونه انداخته بیرون و قفل خونه رو عوض کرده و تا به حال هیچ اقدامی نه برا برگشت و نه برا طلاق انجام نداده؟ لطفا کمکم کنین؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می دهد من پیشنهاد می کنم با در دست داشتن مدارک به وکیل امور خانواده حتما مراجعه نمایید

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

در خصوص کتککاری واینکه مشمول یکی از شرایط 12گانه گردد لازمه شما حکم محکومیت همسرتون رو از دادگاه بگیرید وصرف شکایت و اخذ گواهی پزشکی قانونی کافی نیست