مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین ملی

باسلام. بنده زمینی در سال 1395خریداری کردم و در سال1400میخواستم بفروشم که اهالی منطقه گفتن زمینهای اون منطقه ملی هستند و بنده خودم استعلام کردم جواب دادن که مورد استعلام جز اراضی ملی می‌باشد و حال خود امور اراضی از بنده شکایت کرده بابت تصرف زمین ملی حال بند بایست چه کار کنم چون اون زمان زمین را با حصار دیوار بوک بتونی خریدار کردم و در قولنامه ذکر شده ..قابل توجه اینکه از فروشنده بابت فروش مال غیر شکایت کردم و قاضی قرار منع تعقیب صادر کرد.
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا میتونم زمین رو به فروشنده عودت بدم و پولم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان کلاهبرداری از فروشنده شکایت کنید