مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملی

سلام
خسته نباشید
من 2سال قبل زمین کشاورزی خریدم
و فروشنده به من گفت سند مادر از زمین داریم و فعلا منابع طبیعی هستش من در جریان نبودم که خریدش جرم حساب میشه
و قولنامه بنگاه دارم
آیا حق فروش ندارم؟
و کار درست چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی خاص امکان خارج کردن زمین از منابع طبیعی وجود خواهد داشت
ابتدا باید مشخص گردد که آیا زمین دارای سند مالکیت و یا نسق میباشد یا خیر
آیا زمین دارای آثار احیا و عمران و کشت در سال های قبل ، میباشد یا خیر
آیا زمین دارای پلاک ثبتی است یا خیر
و ...
و سپس با توجه به مستندات و دلایل
موجود ، دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اظهار نامه فسخ به دلیل مستحق اللغیر در آمدن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام‌
اگر زمین در محدوده خارج از شهر قرار دارد شما باید حسب مورد دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت یا
دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده و افزایش مستثنیات به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید.