مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین ملی

با سلام بنده در سال 1395 زمینی را به صورت قولنامه خریداری نموده ام که به صورت محصور با بلوک بتنی بود.حال اقدام به فروش زمین مذکور نموده ام که با استعلام از اداره امور اراضی زمین ملی می باشد.علی هذا اداره امور اراضی نیز از بنده به خاطر تصرف و حصار زمین ملی شکایتی مطرح نموده است.
لطفا راهنمایی بفرمایید بنده چگونه می توانم زمین خریداری شده را عودت داده و پولم را پس بگیرم؟همچنین از شکایت اداره امور اراضی اعلام براعت نمایم؟
لازم به ذکر است در این راستا از فروشنده زمین با عنوان فروش مال غیر شکایتی طرح کرده بودم که قاضی محترم شعبه مربوطه قرار منع تقیب صادر نمودند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید با استناد به قرارداد خود با توجه به تعهدات ت شرایطی که در آن ذکر گردیده است معامله را فسخ و یا ضرر خودرا مطالبه نماید