مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط خودرو

سلام من سال 96از یک نفر پژو پارس خریدم لیزینگی یک قسط پرداخت کرده و سه تا مونده نمیدونستم که باید به حساب نمایندگی پرداخت کنم شماره حساب بهم داد من سر موعود چک براش واریز میکردم بعد اتمام چک ها رفتم ایرانخودرو گفتن سه تا چک پرداخت نشده حالا من وکیل گرفتم سه سال برام کاری نکرد. میخوام پرداخت کنم میگن باید صاحب سند پرداخت کنه. بنظر شما راحل چیه. ممنون از شما

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به پرداخت اقساط و ایفا تعهدات قراردادی بدهید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود میتوانید به استناد ماده 302 قانون مدنی علیه فروشنده دادخواست مطالبه وجه یا استرداد وجه را مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد