مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قضات

باسلام و ادب
بنده با خانمی عقد کرده ام که بعد از 10 ساعت اقدام به گرفتن مهریه و نفقه کرده، و برای اذیت کردن بنده (از آنجا که مذهبی سنتی هستم) شروع به انتشار عکسهای بیحجاب در فضای مجازی با حضور در جمع پسران بیگانه در کوهنوردی میکند. تمامی تصاویر در پرونده موجود میباشد و با وجود اینکه برای خارج نویسی، سی دی را به کارشناس ارجاع داده اند و ایشان نیز در نظریه شان بی عفتی این خانم در جمع مختلط را تایید کرده است.
اما متاسفانه قاضی قرار منع تعقیب قطعی صادر کرده است.

سوالم این است:
چگونه میتوانم این قرار را لغو کنم، چه اقدامی باید بکنم.
همچنین از بازپرس پرونده بخاطر اینکه واژه (رابطه نامشروع) را عامدانه در قرار اولیه بکار برده تا بعدا متهم ادعای حیثیت نماید، با وجود اینکه اصلا موضوع شکایت رابطه نامشروع نبوده، بادر نظر گرفتن موارد، آیا بنده میتوانم از بازپرس هم به دلیل اضافه کردن کلمه رابطه نامشروع شکایت نمایم؟ و همچنین میتوانم به دلیل احضار نکردن متهم و همچنین ترتیب اثر ندادن به مدارک شکایت نمایم

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام به قرار صادره می توانید اعتراض کنید ولی به نظر نمی رسد بازپرس مزتکب تخلفی شده باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید