مشاوره حقوقی رایگان - ملک موقوفه

باسلام خدمت وکلای محترم.‌‌
پدرم در زمان حیات در سال 85..... 28متر تجاری از390متر تجاری مسکونی رو به خصوص 2باب مغازه تجاری به صورت سرقفلی نو فروخته و خریدار تعهد داده در مبایعه نامه که هر سال به مستأجر اوقاف که ما باشیم مالاجاره داده شود که 6 سال پرداخت کرده و 11 ساله که پرداخت نکرده... آیا میتوان این معامله را به کمک اداره اوقاف باطل کرد با توجهی که پدرم 14سال هست که در قید حیات نیست...ممنون میشم از وکلای با تجربه مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق اداره اوقاف پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است که باید اسناد و مارک شما رویت شود و در کنار آن صحبت های شما هم شنیده شود بعد نظر قطعی داد