مشاوره حقوقی رایگان - توهین

با عرض سلام و ادب
بهمن ماه 1397 همسر اول شوهرم به درب منزل ما امد و شروع به فحاشی و حرفهای رکیک زد از جمله این خانم خراب است و اینجا خانه فساد است و این الفاظ را از ساعت 8 تا 10 صبح با فریاد بلند تکرار کرد و زنگ همه خانه را یکی یکی میزد و با فریاد این سخنان زشت را مطرح می کرد در حالیکه من همسر شرعی و قانونی این اقا هستم و حدود 15 سال است که ازدواج کردیم و یک پسر 13 ساله داریم و حتی وقتی من به 110 زنگ زدم و من بیرون رفتم شروع به کتکاری و حمله به من کرد و اگر خود همسرم نبود حتما منو مورد ضرب و شتم قرار می داد و تمام این اتفاقات را مامور 110 نوشت و شوهرم در دادگاه بعنوان شاهد مطرح کرد و حتی تهدید هم میکند و به شوهرم گفته که طنابی در کیف دارد که هر جایی پسرم را ببیند دور گردنش بیندازد و خفه اش کند
خدا شاهد است که تمام این حرکات زشت را این 15 سال انجام داده و من صبوری کردم تا بالاخره تصمیم به شکایت گرفتم ولی تمام این مدتی که دادگاه تشکیل شد این خانم از ترسش حضور پیدا نکرد و همه را بسیج کرد تا از من رضایت بگیرد ولی من دیگر ابرویی برایم نمانده
علی ایحال حکم جلبش صادر شد و من با مامور به درب منزلش رفتم ولی نه در را باز کرد نه از خانه برای مدتها بیرون امد یعنی خودش فهمید که چه خطای بزرگی مرتکب شده تا بالاخره اوایل مرداد ماه رای دادگاه صادر شد مبنی بر اینکه من دو شاهد ندارم و دلایلم کافی است حال سوالم این است اولا اگر دو شاهد می خواستن چرا اول نگفتند دوما اگر مدارکم کامل نبود چرا حکم جلب دادند و گفتن با ضامن به دادگاه بیا حالا برایم ابلاغ امده که ظرف 20 روز اعتراض کنم من از کجا شاهدی دیگری بیاورم مگر میشود تو خیابان راه بیفتم ببینم چه کسی اونروز بوده که بیاید
خواهشمندم عاجزانه میخواهم که مرا راهنمایی کنید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط حق اعتراض دارید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما در اظهاراتتون گفتید که زنگ تمام همسایه ها را زده و این حرفها را تکرار نموده . میتوانید دو نفر از همون همسایه ها را برای شاهد معرفی نمایید .

پرسشگر :

باسلام مجدد
همسایه ها برای شاهدت نمی ایند در حالی که همانروزی که این اتفاق افتاد قبول کردند بیایند ولی بعدا گفتن به ما ربطی ندارد

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام موارد مطرح شده را طی یک استشهادیه محلی بنویسید و همسایه ها و کسانی که دیده اند شنیده اند گواهی بکنند