مشاوره حقوقی رایگان - محکومین خارج از کشور

با سلام . در صورتی که فردی از اتباع ایران به خارج از کشور X به طور قانونی مسافرت کند. و در انجا جرمی مرتکب شود و محکومیت خود را در کشور X سپری کند . آیا پس از بازگشت به ایران نیز محاکمه میشود.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر در ایران هم آن عمل جرم باشد طبق قوانین جزایی ایران امکان تعقیب وجود دارد به ویژه اگر حق الناس باشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
با توجه به نظریه حقوقی اداره حقوقی قوه قضاییه محاکمه نمیشود .
نظريه 540/ 7- 9/ 5/ 1368: كسي كه به اتهام ارتكاب جرمى در كشور محل وقوع آن محاكمه شده است مجددا در ايران به همان اتهام قابل محاكمه نيست.