مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و آزار توسط خانواده

سلام. من یک دختر 18 ساله هستم تو 17 سالگی مادربزرگم فوت کرد مامانم منو با چوب درشت میزد از سرم لگد میزد و مو های منو میکیشید و برادر کوچکترم رو تشویش به کتک زدن من می‌کرد به من اجازه تحصیل نداد و اگه اعتراض میکردم بدنم کبود میشد به من روانی میگفت وقتی وقت به غذا خوردن می‌رسید به من نون خشک یا سیب زمینی می‌دادند و خودشان برنج و کباب میخوردند خانواده پدر هی به جنسیتم گیر می دادند یکبار خیلی اعتراض کردم منو با مو های باز و پا برهنه انداخت بیرون همسایه ها زنگ زدند در رو باز کردند تازه خجالت نمی‌کشند میگند بزودی میمری معده مثل دایی سوراخ میشه میمری بهم اجازه ارایش کردن نمیدند وقتی مریض میشم منو به دکتر نمی برند اونقدر منو شکنجه میدند که هی آرزو میکنم بمیرم تو بدنم کیست ناشناس ایجاد شده اندازه 3 برابر اولیه شده وقتی سرما میخورم منو به دکتر نمی برند میخواستم آموزش رانندگی کنم پدرم گفت این کار زن ها نیست یکبار هم رفته بودیم خرید منو تو راه رها کردند رفتند خدا بهم رحم کرد جستجو و کردم به سختی خودمو به اونا رسوندم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

متاسفم برای شرایط با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
با توجه به سنتان می توانید با یادگیری هنر و ... بطور مستقل زندگی نمایید