مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت

با سلام و خسته نباشید طی چند ماه گذشته حق حضانت فرزندان توسط دادگاه به اینجانب داده شده وروزهای جمعه مادر حق ملاقات داره بنده هم بخاطر فرزندم هروقت مادرش به ملاقات مادرش می رفت اعتراضی نداشتم قافل از اینکه مادر فرزندم با دسیسه سازی و مدارک ساختگی بدن فرزندم را با اشیایی کبود میکنه میبره پزشکی قانونی و بهزیستی پرونده ای علیه اینجانب درست کرده تا بتواند سلب حضانت بگیرد و بدون اطلاع اینجانب از مدرسه به کلانتری بردن فرزندم را بعد به بهزیستی دادن از مدیر مدرسه هم پرسیدم گفت نامه از دادگاه داشتن بردن میخواستم راهنمایی لازم در این زمینه را تا حد امکان بنمایید تا بتوانم حق خود را از طریق قانون بگیرم ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که همسرتان عمداً دست به چنین کاری زده و سوء نیت داشته می توانید تحت عنوان ضرب و جرح عمدی نسبت به فرزند نه تنها حضانت را بگیرید بلکه مجازاتش کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به هر روی چنانچه مورد اتهام قرار بگیرید باید دفاعیات مناسبی را جهت برائت خودتان محیا کنید...

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید. بهتر است وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و علیه همسرتون شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین دفاعیات را در دادگاه مطرح کمید