مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در کلاهبرداری مشاور املاک

با سلام. بنده پرسشی مبنی بر خلاف یک مشاور املاک مبنی بر اینکه ملکی که معامله کردم به نام فروشنده نیست و این شخص توسط خود مشاور معرفی شد و ملک فروش مال غیر خورده سوالم. را در اینجا مطرح کردم که آیا از مشاور املاک میتوانم شکایت کنم پانزده بزرگوار از وکلای عزیز دادراه گفتند بله . امروز بنده. در اتحادیه شهر شاهرود جلسه داشتم آقایون بزرگان اتحادیه سوادشان بسیار پایین بود با کهولت سنی که داشتند از مشاور املاک پرسیدند مبایعه نامه و کلیه مدارک فروشنده را ارایه کند و مشاور گفت من دیدم و گم کردم مدارک رو ولی دیدم همه چیز درست بوده و آقایون قبول کردند و بنده را محکوم کردند که شما وظیفه داشتید اصالت سند را چک کنید گفتم مشاور وظیفه دارد این راهنمایی ها را به بنده بگوید ولی آنجا دروغ گفتند و گفتند ما به ایشان گفتیم من قرآن وسط گذاشتم ولی به خاطر نداشتن هیچ و کوچکترین مدرکی از فروشنده نداشتند اتحادیه و کمیسیون هیچ باز خواستی نکردند و بنده با کلی مطالعه راجع به وظایف مشاور رفتم وفکر میکردم الان حق با مشتری است ولی دیدم مشاور را بازخواست و تنبیه نکردند که هیچ بنده را مقصر در تمام مراحل قرارداد کردند گویا بنده مشاور هستم و متخصص در نوشتن قرارداد هستم اصلا راهنمایی کنید این مشاور ابتدا ترسیده بود و مثل بید می‌لرزید چون هیچ مدرکی نداشت ولی بعد دیدن رفتار بزرگان شیر شد و در آخر به ریش بنده خندید خواهش میکنم راهنمایی بفرماید سپاس بابت لطف دادگاه سپاسگذارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت فروش مال غیر از هر دو نفر شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سؤ نیت و علم و آگاهی مشاور املاک احراز گردد مشاور املاک مسئولیت خواهد داشت

در مرجع قضایی شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تخلفات اداری و صنفی و قضایی متفاوت هستند باید اسناد به رویت برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است