مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه کسی که درصدی کار میکند در دفتر املاک

با سلام بنده در یک دفتر املاک کار درصدی میکردم چندماه پیش قراردادی نوشتیم که حق الزحمه من حدود 500میلیون مدیر دفتر هم از اون جایی که از دوستانم بود فرم استخدام پرنکردم الان برای پرداخت حق الزحمه ام سرباز می‌زند و میگه نمی‌دهم هرکار دوست داری بکن حرفت به جایی نمی‌رسد خواستم راهنمایی کنید که چطور میشود پولی که زحمت کشیدم پس بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با همان قرارداد از طریق دادگاه برای مطالبه آن مبلغ اقدام کنید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام در صورت داشتن ادله اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قرارداد دارید شما باید بر اساس مفاد و شروط مندرج در قرارداد دادخواست مناسب اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر اساس قرارداد منعقده دادخواست مناسب دهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا اظهارنامه دهید سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه دلایل کافی دارید از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بر اساس مفاد و شروط مندرج در قرارداد دادخواست مناسب اقامه نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باهمان قرارداد اقدام واظهارنامه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست بدهید دادگاه رسیدگی می‌نماید