مشاوره حقوقی رایگان - انجام جانمایی برای ملک مشاعی

با سلام ، بنده یک بخش از یک ملک مشاعی را خریداری کردم ( در متن مبایع نامه به طور دقیق ذکر شده است که کدام قطعه زمین از کدام پلاک ثبتی ) زمانی که خریداری نموده ام فرد خریدار ، زمین را به من نشان داد و گفت این زمین می باشد و در حال انجام کار های آن برای اخذ سند تفکیکی هستم . ایشان مبادرت به انجام تعهدشون که سند زدن بود نمی کردندو بنده اقدام قضایی انجام دادم . رای الزام به تنظیم سند رسمی را گرفتم و زمانی که مراجعه نمودم برای سند اجرایی به من گفته شد که سندی که زده می شود ، سند مشاعی می باشد و حتی در متن رای هم آمده است که : این دادگاه در مقام افراز ملک موجود نمی باشد . حال با این تفاسیر می خواستم از خدمتتون بپرسم .
بنده برای این که فروشنده را ملزم کنم که برای بنده جانمایی انجام دهد و سند شش دانگ بگیرد ، آیا باید دادخواستی جداگانه بدهم یا همینکه دادگاه برای من سند اجرایی می زند ، مسئولیتی متوجه فرد فروشنده دیگر نیستش ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادگاه در حدود خواسته رسیدگی می کند کارافراز برعهده خودتان است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اول سند مشاعی ملک خودر را بگیرید بعد برای افراز آن اقداماتی لازم دارد که باید از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله باید دادخواست به طرفیت فروشنده و تمام مالکان مشاعی اقامه نمایید
و به مفاد و شروط قرارداد استناد نمایید