مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی و دریافت خسارت حین خدمت سربازی

سلام. من سال 97 سرباز بود در حین کار کردن بودیم که ساعد استخوان دست چپ من شکست و رفت داخل گچ و الان از زیر و رو دست من پلاتین هست. میخواستم بدونم به من از کار افتادگی میدن.
تا حالا هم نه پولی برام واریز نشده بیمه برام 7 درصد زده ولی تا حالا جوابی نگرفتم .
الان من حتی نمیتونم حتی یه صندلی ساده بلند کنم .
با تشکر

پاسخ ها :

از کار افتادگی در حین خدمت سربازی آسیب دیدگی حین خدمت سربازی از کار افتادگی