مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

از من شکایت واهی خیانت در امانت و بدون هیچ مدرکی فقط 2تا شاهد افغانی منم چون زبان حقوقی ندارم محکوم شدم 6ماه حبس حکمم قطعی شده پرونده رو مطالعه کردم حتی شاهداشم تو همه صورتجلسه ها به کرار تناقض گویی داشتن اما قاضی اصلا نخونده. در ضمن 1نفر از شاهدا شم از قبل با من خصومت داشته قاضی پارتی بازی کرده الان چیکار میتونم بکنم توروخدا کمکم کنید قاضی فقط به استناد شهود افغانی حبس داده سابقم ندارم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر حکم قطعی نشده تجدید نظر خواهی کنید، بهتر است وکیل بگیرید

پرسشگر :

قطعی شده متاسفانه

یک وکیل

کاری نمیتوانید بکنید چون حکم قطعی صادر شده

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم