مشاوره حقوقی رایگان - موافقت کتبی با اثر انگشت و سپس مخالفت

باسلام. طی موافقت کتبی به همراه اثر انگشت مالکین یک ساختمان هجده واحده در خصوص احداث آسانسور با جانمایی مشخص در حیاط خلوت مشاعی، پس از چندین ماه و تهیه نقشه ها و استعلامات مورد نیاز از اداره استاندارد، آتش نشانی و شهرداری، حال که نوبت به شروع اجرای پروژه شده مالک واحد یک ممانعت کرده و مخالفت می کند، ضمنا ورودی حیاط خلوت مشاعی تنها از واحد یک است اما لازمه احداث آسانسور در آنجا، تخریب دیوار یکی از انباریهاست که مالک انباری فوق با تخریب دیوار موافقت کرده است، حال اگر دیوار فوق تخریب شود مالک واحد یک میتونه به صورت کیفری شکایت کنه؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ایجاد هرگونه تغییرات در قسمت مشاعات ساختمان مستلزم رضایت کلیه مالکین می باشد