مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

حدود 5سال پیش با خانمی اشنا شدم و در خیابان در ملا عام در حلل صحبت بودیم که گشت انتظامی ما رو بازداشت و روانه دادگاه کرد. در دادگاه قاضی به اتهام جرم ارتباط نامشروع به غیر زنا جریمه مالی کرد و با پرداخت پرونده ختم شد. آیا الان بنده سو سابقه دارم? و امکان دادخواست برای اعاده حیثیت دارم? و بعد از چند سال خود به خود این سوابق بی اثر میشن?

پاسخ ها :

یک وکیل

شما محکوم شده اید بنابراین اعاده حیثیت بی معناست. اگر محکوم به حد نشده اید محکومیت شما به جزای نقدی غیرموثر بوده و جای نگرانی از حیث استعلام پیشینه کیفری نیست .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
خیر سوء سابقه محسوب نمیشود . باتوجه به محکومیت نیز اعاده حیثیت منتفی است