مشاوره حقوقی رایگان - تحویل موتور سیکلت

سلام.خسته نباشید. موتورم سال95 سرقت شده سال 96 پیدا شده، تا الانه خبر نداشتم و پیگیری نکردم، وقتی پیگیری کردم،مامور کلانتری که موتور گرفته با راننده،توی برگه ذکر نکرده کدام پارکینگ رفته،و به من گفتن برو خودت تو پارکینگهای مربوط به همین کلانتری پیداش کن حالا هر پارکینگی که میرم میگن مال 6سال پیشه رفته برای ذوب یا مزایده،ولی یکی از مامورا گفت حق مزایده برای موتور سرقتی رو ندارن،سه تا پارکینگ هم خودم رفتم گشتم نبوده الانه تکلیف چیه واقعا مزایده رفته یا خیر؟بنده رو راهنمایی کنید لطفا خیلی ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استعلام پلاک خود و را از راهور. بر اساس تاریخچه پلاک بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده پیگیری به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از طریق پارکینگ و کلانتری پیگیری کنید

امیرضرابیان

جناب آقای امیرضرابیان :

اینکه مامور نسبت به ثبت اطلاعات دقیق کوتاهی نموده باشد می توانید از طریق بازرسی اقدام نمائید ودرصورت اثبات کوتاهی درانجام وظایف می توانید ازطریق دادگستری برعلیه ایشان دادخواست مطالبه خسارت ومنافع ممکن الحصول ثبت نموده وبه حقوق متصوره خود دست پیداکنید ولی اینکه موتور شما برای مزایده اعلام گردیده یا نه باید ازقوانین وبخشنامه های این موضوع اطلاع پیدا کنید ولی مهلت زمان نگهداری درپارکینگ ابدی نیست وبعد از گذشت مدت مذکور قطعا اسقاط شده یا بصورت مزایده ای واگذار می گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید علیه مامور به علت قصور در ثبت اطلاعات شکایت کنید

یک وکیل :

با سلام
استعلام پلاک و طرح شکایت نسبت به مامورین کلانتری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می‌رسد بعد از این مدت مزایده شده

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازقاضی یامامورشکایت کنید تاجواب و باشند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید

استعلام پلاک سپس

طرح شکایت نسبت به قصور مأمورین کلانتری

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا 7 سالگی حضانت با مادر است بعد از هفت سالگی می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق پارکینگ و کلانتری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق راهور پیگیری نمایید در صورت قصور می توانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به پلیس محترم راهور مراجعه نمایند