مشاوره حقوقی رایگان - فوتی خوردن شناسنامه

با عرض سلام و خسته نباشید بنده 25 سال سن دارم ولی متاسفانه چند سال پیش شناسنامم فوتی خورده و الان بی هویت شده ام ایا با اوردن شاهد میتوانم شناسنامه ام را بگیرم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به ادراره ثبت احوال مراجعه کنید و شناسنامه جدید در خواست کنید، اگر همکاری نکردند علیه اداره ثبت احوال دادخواست الزام به صدور شناسنامه بدهید

یک وکیل

مسلما فوت با مستندات بوده باید اول موضوع فوت حل بشه و بجرایم احتمالی رسیدگی شود تا بعد نوبت به مساله شناسنامه برسد. برای شناسنامه جدید هم باید ثابت کنید که هویت شما همان شخص هست.