مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در محل کار

سلام. 6ماه پیش در محل کار مچ دستم دچار خردشدگی شد کارفرما گفت مراحل درمان را سپری کن در انتها به صورت توافقی غرامت را پرداخت میکند من هم شکایت نکردم بعد از 6 ماه که درمان پایان یافت متوجه شدم به دلیل شدت حادثه مچ دستم از کار افتاده و دکتر گفت دیگر نباید با دستم کار کنم. متاسفانه در انتها کارفرما میخواهد غرامت کمی به من پرداخت کند و حق من را نمیدهد. میخواستم بدونم با توجه به اینکه از ابتدا نظر به توافق بود و من شکایت نکردم حالا بعد از 6 ماه چه طور میتوانم به حقم برسم؟ لطفا راهنمایی فرمایید ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . از نظر زمانی وقتتون به پایان نرسیده میتوانید شکایت کنید و احقاق حق نمایید