مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کیلومتر خودرو

با سلام و عرض ادب، بنده 2ماه پیش یکدستگاه تیوولی خریدیم با کارکرد حدود 63000 کیلومتر و در آگاهی دیوار هم با همین کیلومتر تبلیغ کرده بودند برای فروش خودرو و قیمت مناسب با همین کیلومتر را هم اعلام کرده بودند.الان دو ماه است که از خرید خودرو میگذرد و دو روز پیش برای سرویس خودرو به نمایندگی مراجعه کردم و آنجا نمایندگی به بنده اعلام کرد که کیلومتر شما قبلاً با عدد بالاتری در سیستم ثبت شده. نمایندگی لطف کرد سابقه خودرو را بمن داد که نشان می‌دهد نزدیک به 100کیلومتر کم کرده اند. در هنگام معامله و در مبایعه نامه کیلومتر قید نشده و من مدرکی بغیر از برگه کیلومتر هنگام مراجعه به نمایندگی و اعلام دستکاری کیلومتر توسط آنها ندارم و فروشنده هم قطعا زیر بار موضوع نخواهد رفت. راهنمایی بفرمایید به چه شکل باید اقدام کرد که لااقل تنبیهی باشد برای افرادی که چنین کلاهبرداری را انجام میدهند

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان تدلیس و عیب میتوانید اقدام کنید

یک وکیل :

سلام به نتیجه نخواهید رسی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبردای عناصری دارد که باید به توجه کرد سوالی که مطرح کردید از بعد حقوقی بهتر می‌توان نتیجه گرفت البته باز باید رویت مدارک صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید و اگر قصد فسخ قرارداد را ندارید می توانید تخت شرایط خسارت خود را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون این امر برای شما وجود دارد که بتوانید خسارت خود را دریافت نمایید