مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کیلومتر ماشین

سلام. روزتون بخیر. من هفته پیش یک خودرو 206 مدل 83 با کیلومتر 49 هزار تا از یه دلال در چیتگر برای مصرف خودم خریدم. به قیمت 88 میلیون
برای دریافت کارت سوخت به صاحب قبلی ماشین که 17 سال دست او بوده لینک شدم و متوجه شدم کیلومتر ماشین 126 هزار میباشد. حالا من قصد شکایت و ادعای خسارت کنم واقعا میتونم کاری از پیش ببرم یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کارشناس احتمالاً متوجه دستکاری کیلیومتر خواهد شد اما شما بررسی نمایید که در صورت اثبات چه میزان خسارت به شما تعلق خواهد گرفت و بعد تصمیم بگیرید که طرح دعوا بکنید یا خیر؟ در واقع فرض را بر این می گذاریم که در دادگاه برنده خواهید شد حال شما محاسبه کنید که مبلغ خسارت ارزش 2 سال دوندگی را دارد یا خیر؟