مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مبلغ تقریبی دیه بر اثر تصادف

سلام لطفا" مبلغ دیه من رو محاسبه کنید ممنون میشم
ناحیه سیاه شدگی قسمت تحتانی خلفی ران راست در حال جذب- ساییدگی خلف زانوی پای چپ(حارصه)-کبودی مچ و پشت پای چپ- ساییدگی بند اول انگشت شست پای چپ(حارصه)-کبودی و تورم مچ وپشت پای چپ-آسیب عناصر مفصلی زانوی پای چپ شامل رباط متقاطع قدامی و مینسک داخلی در اثر اصابت جسم سخت- شکستگی base متاتارس اول پای چپ- شکستگی در استخوانهای cuneiform لترال وintermediuse پای چپ

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.گزارش پزشکی قانونی

پرسشگر :

این متنی که بنده فرستادم به جز گزینه ی اخر، عین متن پزشکی قانونی هست،اگر لطف کنید مبلغ تقریبی دیه رو بفرمائید ممنون میشم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

محاسبه دیه در تخصص اجرای احکام است