مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بانک

با سلام
سرپرست خانوار هستم و حضانت بچه با منه،زیر نظر کمیته امداد هستم.
قبل از طلاق ،به در خواست همسر قبلی ام،ضامن سه نفر از دوستانش در بانک شدم.اکنون ما جدا شده ایم و هیچکدام از وام گیرنده ها اقساطشان را نداده اند.حسابهای من مسدود شده و بانک از من شکایت کرده.من نه مالی دارم و نه کاری.چه کار کنم؟یارانه و کمک هزینه های زندگی من همه توقیف شده اند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما ضامن پرداخت اقساط بانک هستید
در صورتی که به هر دلیلی اقساط وام را پرداخت کردید می توانید علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید.