مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط وام توسط وام گیرنده

سلام و وقتتون بخیر
پدر بنده معلم هست و هنوز بازنشسته نشده. چند سال پیش پدرم برای یه وام بیست میلیونی ضامن خواهرش میشه. چند روز پیش یکی از اقواممون برای گرفتن وام از پدرم خواسته بود که ضامنش بشه پدرم وقتی مدارکش رو میبره بانک اونجا بهش میگن ضامن یه نفر دیگه هست که قسطاش رو پرداخت نکرده و حدود سیزده میلیون از مبلغ اون وام مونده و الان خواهر پدرم به خاطر وجود یه سری اختلافات خانوادگی حاضر نیست پرداخت کنه در حالی که وضع مالی خیلی خوبی دارن و مشکل مالی هم ندارن.
می خواستم بدونم ما می تونیم کاری کنیم که مجبور به پراخت بدهی وام نشیم؟
آیا اگه وام رو پرداخت کنیم و بعد بخوایم مبلغ وام رو مطالبه کنیم دردسرش زیاد هست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از پرداخت توسط ضامن پرداخت کننده میتواند به وام گیرنده مراجعه کند