مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای شاغل بودن اجازه همسر لازم است؟

بنده مهر خود را اجرا گذاشتم و نفقه حقوقی خود را گرفته ام و شوهرم موفق به گرفتن عدم تمکین شده است آیا بدون اذن او میتوانم شاغل باشم یا اجازه لازم است ؟الان در منزل پدرم سکونت دارم و نفقه کیفری هم شکایت کردم آیا کیفری به نتیجه می رسد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر مایحتاج مالی دارید می توانید کاری آبرومند داشته باشید

یک وکیل

نفقه به شرط تمکین هست. برای اشتغال زوج نمیتواند مانع شما شود و نیاز به اذن او نیست هرچند خروج از خانه مستلزم اذن است