مشاوره حقوقی رایگان - نفقه کیفری

با سلا م و خسته نباشی
بنده بابت کیفری و حقوقی نفقه اقدام کردم بابت حقوقی ایشون محکوم شدن به پرداخت نفقه 9 ماه که بعد یک سال ، ماه پیش ایشون 5میلیون پرداخت کردن ، بابت کیفری در دادسرا محکوم شدن پرونده به دادگاه تهران ارجاع داده شد متاسفانه دادگاه به بنده رای نداد با اینکه کلیه مدارکم عدم پرداخت ایشون اثبات میکرد بنابراین به دادگاه تجدید نظر اعتراض کردم ، دادگاه تجدید نظر بعد 4ماه برای آبان ماه جلسه حضوری گذاشتن ، سوال من اینه که من کیفری و حقوقی باهم اقدام کردم ولی چون برای کیفری نزدیک یکسال طول کشید حقوقی زودتر انجام شد و ایشون مبلغ پرداخت کردن الان که دادگاه تجدیدنظر جلسه گذاشتن باید چیکار کنم، آیا حکم محکومیت رد میشه چون ایشون نفقه پرداخت کردن؟ یا چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورتی که نفقه قبلا در زمان شکایت پرداخت نشده بوده ، جرم محقق شده و باید محکوم شوند. پرداختِ بعدی پس از آن موثر نیست و باید رضایت شما را جلب کنند

پرسشگر :

باتشکر

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.ملاک اصلی در ترک انفاق این است که می بایست به تکلیف قانونی خود عمل کند اگر عمل ننموده جرم محقق شده.این راهنمایی کلی است در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید