مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب

باسلام بنده35سالمه فاقد شناسنامه دارای دو فرزند هستم پدرم فاقد شناسنامه فوت کردند بنده از طریق پسر عمویم اقدام به گرفتن شناسنامه کردم ومراحل قانونی را طی کردم اثبات نسب کردم وآزمایش دی ان آی با پسر عمویم دادم وجواب مثبت شده ونامه را بردم ثبت احوال که مراحلش راطی کنم وثبت احوال نامه ی من را گم کرده من دو ساله دارم میرم ثبت احوال میگه اینجا نامه ای نداری باید از کجا شروع کنم تورا خدا لطفا راهنماییم کنید. تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حکم دادگاه مبنی بر اثبات نسب که داشته باشی نیاز به نتیجه ازمایش نداری در ضمن نتیجه ازمایش در همان پرونده هم هست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از همان جا که جواب آزمایش را گرفتید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید حکم صادر شده از دادگاه محترم را دوباره دریافت کنید و به ثبت احوال مراجعه کنید حکم شما صادر شده و انجام می شود