مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

باسلام
پدرم قطعه‌ زمینی را به صورت مبایعه نامه به من بخشیده ، در مبایعه نامه ثمن مبلغ 200 میلیون مشخص شده ولی از آنجایی که پدرم قصد گرفتن پول از بنده نداشتن در مبایعه نامه بصورت صوری قید شده که 200 میلیون تومان تحويل فروشنده گردید و شماره چک،تاریخ و شعبه بانک و... در مبایعه نامه نوشته نشده(یعنی در واقع چکی کشیده نشده که بخواد داخل مبایعه نامه نوشته بشه) میخواستم بدونم بعد از پدرم کسی میتونه ادعا کنه؟واینکه در دادگاه قاضی پیگیری میکنه که این مبلغ چطوری پرداخت شده؟

آیا این مبایعه نامه اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد صوری باطل است و هیچ اعتباری ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد.
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود.

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شرایطی مبایعه‌نامه معتبر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن مبایعه نامه بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله اعتبار دارد مگر خدشه ای به معامله وارد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در قرارداد بنویسید ثمن معامله را پدرتان به شما بخشیده است