مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار مبایعه نامه

با سلام
میخواستم بپرسم که اگر در پایان یک مبایعه نامه ساده تنها امضا و انگشت دو طرف وجود داشته باشد آیا همچنان سند به اعتبار خود باقی میماند؟ با سپاس

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام
بله اصل بر صحت معاملات است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر در مبایعه نامه طرفین معامله و موضوع و ثمن معامله مشخص شده باشد و دو طرف امضاء کرده باشند قرارداد معتبر است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله معتبر می باشد اصل بر صحت می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بله اصل بر صحت معاملات است .

در صورتیکه در مبایعه نامه طرفین معامله و موضوع و ثمن معامله مشخص شده باشد و دو طرف امضاء کرده باشند قرارداد معتبر است چرا که ماده 10 قانون مدنی در این خصوص مقرر میدارد قرارداد فی مابین اشخاص لازم الاجراست.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...بله با احراز صحت انتساب انتساب امضاهای آن قولنامه کاملا معتبره.

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام بله قابلیت اعتبار را دارد البته باید موارد دیگر نیز بررسی گردد

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
بله معتبر است

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر بله سند عادی تلقی می شود و در صورت انکار هم امکان ارجاع به کارشناس و اعلام نظر امکان پیگیری وجود دارد از این که سند هست بحثی نیست منتهی اگر ادعای جعل و انکار و تردید اگر بشود هر کدام پاسخ بخصوص خود را دارد