مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

بنده یه ملکی رو خریدم که زمان نوشتن مبایعه نامه سند به نام شخص نبود و طرف گفت وکالت دارد که عکس وکالت نامه رو که به ما فرستاد دو روز بعد از نوشته شدن مبایعه نامه گرفته بود سوال اول اینکه آیا این مبایعه نامه درسته؟
و سوال بعدی اینکه طرف برای سند زدن که اقدام کرده از اونجا که به بیمه بدخی داشته طرف میگخ پرداخت کرده بیمه رو ولی الان نزدیکه یک ماهه خبری نیست و میگه مشکل از بیمه است که تاییدیه نفرستاده آیا راست میگه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکالت را باید رویت و استعلام کنید چنانچه اختیارات لازم را داشته باشند بیع صحیح است
قسمت دوم سوال مبهم می باشد مجدد طرح سوال نمایید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

نیاز به بررسی بیشتری دارد
به فرض اینکه مالک نبوده است این معامله باطل بوده و شما استحقاق ثمن و غرامات را دارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام طرح دعوای الزام به تنظیم سند کنید و فروشنده و ایادی قبل را خوانده قراردهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما بهتر است اسناد و مدارک شما بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
معامله فضولی انجام شده است

و برای تنفیذ معامله توسط مالک ، نیاز به بررسی مفاد وکالتنامه است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش مبهم می‌باشد اما اگر ایشان مالکتی نداشته معامله باطل می‌باشد توصیه می‌کنم از مشاوره تلفنی استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در زمان فروش وکالت نامه معتبر بوده بله معامله صحیح است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است قرارداد به تاریخ بعد از وکالت تنظیم شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن مبایعه نامه و اسناد بررسی شود تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص تنظیم مبایعه نامه با استفاده از وکالت‌نامه ایراد قانونی وجود ندارد ولیکن احتمال دارد که مالک واقعی خودش شخصاً قبل از تنظیم مبایع نامه شما اقدام به فروش ملک کرده باشد

یک وکیل

اگر فروشنده مبایعه نامه عادی از فروشنده قبل داشته باشد کفایت می کند