مشاوره حقوقی رایگان - مشکوک شدن بهزیستی به مرد به داشتن اعتیاد در شش ماه واگذاری آزمایشی طفل

با سلام شش ماه پیش با دوندگی های زیاد منو همسرم که هر دو کارمندیم بچه دختر 7ماهه که الان 13ماهه هستش به طور آزمایشی بهمون تحویل دادن الان که وقت گزارش نهایی بهزیستی و اعلام حکم قطعی رسیده مددکار زنگ زده که ما از محل کار خانومتون تحقیق کردیم گفتن شما اعتیاد دارید لازم به ذکر هست که جدای از خرج کردن بیشتر از 20 میلیون منو همسرم وابستگی شدیدی به طفل پیدا کردیم طوری که اگه ازمون گرفته بشه ماهم به طلاق می کشیم و اینکه من مصرف تفننی ماهی دو یا سه بار شیشه داشته ام همیشه نذاشتم بیشتر بشود ولی به علت اثر تخریبی شدید شیشه لاغرم کرده ممنون و تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

مسلما حتی با یک بار مصرف شیشه هم از شما سلب صلاحیت میکنند. اول ترک اعتیاد کامل کنید بعد به دنبال فرزندخواندگی بروید