مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر نظر خواسته و نظر خوانده

سلام من از شهرداری شکایت کرده بودم و در دو دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به سود بنده داده شده اما مشکل اینجاست که در رای تجدید نظر اشتباها نام تجدید نظر خواسته و خوانده رو جابجا زدن و نام بنده در بالای رای به عنوان تجدید نظر خواه قید شده(در متن رای اشاره شده که شهرداری مقصر است) آیا لازمه جایی بروم واقدام خاصی انجام دهم؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای اصلاح را مطرح نمایید
لایحه تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله به شعبه تجدید نظر مراجعه نمایید و درخواست اصلاح آن را داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دادخواست شماطبق قانون باید رد شود مگر اینکه با مسامحه همچین اتفاقی نیفتد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام طی لایحه ای از دادگاه تجدیدنظر تقاضای اصلاح رأی صادره را نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لایحه بدهید و تقاضای اصلاح رای کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما از شعبه درخواست اصلاح رای را نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله از مرجع تجديدنظر راي اصلاحي بخواهيد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با قاضی تجدیدنظر در میان بگذارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست اصلاح را طی لایحه ای به شعبه اعلام نمایید

یک وکیل :

سلام به دادگاه تجدیدنظر استان مراجعه و در خواست اصلاح رای را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا منعی نیست ولیکن جهت رفع موضوع به شعبه مراجعه کتید وموضوع را در صورت پذیرش درخواست اصلاحیه بدهید