مشاوره حقوقی رایگان - سند سفید موتور سیکلت

سلام من یک موتورسیکلت با مدارک سند سفید و بیمه نامه به صورت قولنامه ای خریداری کردم الان مالک اول موتورسیکلت در دسترس نیست ایا بدون حضور مالک با داشتن سند سفید و قولنامه میتونم موتورو به نام بزنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از مالک وکالت تعویض پلاک و وکالت نامه داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا به نمایندگی های مجاز فروش این نوع موتور سیکلت مراجعه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر موتور را به صورت قانونی خریداری نموده باشید یعنی شخصی که حق انتقال یا حق فروش را داشته است این اقدام را انجام داده باشد می توانید از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید دعوای تنظیم سند مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید از مالک اول وکالت داشته باشید یا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از نمایندگی های مجاز فروش این نوع موتور سیکلت پیگیری کنید

یک وکیل :

سلام بله باید ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نمایید و بعد از صدور حکم قطعی ا ز طریق اجرای احکام نسبت به تنظيم سند در دفتر اسناد رسمی اقدام گردد