مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت

با سلام
اینجانب سال 90 در حین پست برجک در هنگ مرزی دهلران در حین تعویض پست با عنایت به برگه صورت سانحه به دلیل وزش باد شدید و خاکی بودن محوطه و نداشتن دید و شکستگی نرده پله برجک به پایین پرت شدم و از ناحیه کتف آسیب دیدم که پس از فرستادن به بیمارستان و تکمیل فرم ب ز و کمیسیون پزشکی به بنده سه درصد معلولیت حین خدمت دادن و معاف دائم شدم،الان بنده کتف م دچار در رفتگی مکرر و کیست استخوانی شده و دستم عملا تا ی حدی بالاتر بیارم در می ره و برای استخدامی ها شرکت های خصوصی و بانک و ... نمی خوانم،همه مدارکم دارم از صورت سانحه تا ب ز و نامه کمیسیون
سوال بنده اینه چرا منو جانباز اعلام نکردن با توجه به اینکه در حین پست دادن بودم و طبق صورت سانحه سهل انگاری از طرف من نبوده و گزارش مرفوک م عینا همونه
در ضمن این آسیب به مرور زمان باعث هرز شدگی کتف م شده و به اون کتف مم سرایت کرده که ی امریه که این آسیب باعثش شده
الان بنده جفت کتف م به درد نخوره
در نهایت می خوام بنده رو جانباز اعلام کنن و دوباره برم کمیسیون و بررسی دوباره بشم و اینکه دهلران مرزه و منم در حین پست بودم چرا معلول حین خدمت ؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید
در ضمن بنده هنوز درمان نشدم و تازه عمل م بشم هیچ وقت کتف سابق نخواهد شد و دو سال فیزوتراپی می خواد و آیا این بلایی که سر بنده اومده جوابگویی داره؟
آیا وکیلی می شناسید که خبره این کار باشه بریم قرارداد ببندیم باهاش

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه از وکلای دهلران کسی آشنا نیست . حضوری مراجعه فرمایید