مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

سلام وقت بخیر
اگر کسی در خارج باشد و پس از آن ممنوع الخروج شود، آیا میتواند پاسپورتش را در خارج تمدید کند
ممنونم از زحمات جنابعالی

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تمديد و ممنوع الخروجي ممكن است متفاوت باشند به سامانه ميخك ايرانيان خارج از كشور و كنسولگري مراجعه فرماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره گذرنامه پیگیری کنید تا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این دو مورد جدا گونه از یکدیگر است بهتر است از طریق سایت میخک موضوع را پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله در سفات خانه امکان تمدید وجود دارد فرد مورد نظر ممنوع الخروج می‌شود نه ممنوع الورود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به سفارتخانه ها یا کنسولگری های ایران مراجعه کند...