مشاوره حقوقی رایگان - فرق بین ظهرنویس و ضامن در پشت سفته

سلام وقت بخیر
سوالی داشتم
اگر شخصی به عنوان متعهد سفته ای به من داده باشد و پشت سفته را ضامن به اشتباه قسمت ظهرنویس تکمیل کرده باشه
چه فرقی بین ضامن و ظهرنویس میباشد
آیا برای من که سفته را دارم به مشکل میخورم؟
آیا در زمان بحث دعوی به مشکل میخورم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
ظهرنویس یعنی کسی که قبلا این سفته را داشته و بعدا ایشون به شما آن را منتقل کردند. اما ضامن، صرفا ضمانت کردن از پرداخت است.
با این حال، در نتیجه فرقی ندارد و ظهرنویس نیز در برابر شما مسئول است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که پشت سفته را امضاء کرده باشد هر دو مسئول پرداخت وجه آن هستند به شرط آنکه در مهلت قانونی وخواست شده باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید تا روز از تاریخ سررسید ببری واخواست بزنی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدت طرح دعوا علیه ظهرنویس یکسال ولی علیه ضامن نامحدود است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ظهرنویس پشت سفته را امضا میزند و ضامن مسىئولیت ضمانت برگه سفته را دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید منظور از ظهرنویس یعنی اینکه این سفته متعلق به چه شخصی بوده و شخص دارنده سفته با پشت نویسی آن این صفحه را به شما یا دیگری منتقل کرده است اما در نهایت می بایست مبلغ سفته به شما پرداخت گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ظهر نویس شخصی است که چک را منتقل می‌کند ولی ضامن کسی است که چک را ضمانت می‌کند اگر دارنده چک پرداخت نکرد من پرداخت میکنم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
در خصوص امضا پشت سفته اصل بر ظهرنویسی ست مگر خلاف آن ثابت شود ...
پايدار باشید...