مشاوره حقوقی رایگان - مامور به خدمت

با سلام و وقت بخیر
بنده کارمند قراردادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان...(واحد آتش نشانی) هستم و مدت 12 سال سابقه خدمت بعنوان کاردان آتش نشان را دارم، از آنجایی که مشکل خانوادگی دارم مجبور به گرفتن مرخصی بدون حقوق از آن سازمان مربوطه شدم، در این حین با شهرداری منطقه محل سکونت صحبت نموده و درخواست اشتغال به کار در آن واحد مربوطه را داشتم که به اینجانب توضیح داده اند که میتوانم مامور به خدمت باشم، لذا مامور به خدمت شدن از یک سازمان به سازمانی دیگر برای پرسنل قرارداد مستقیم وجود دارد یا خیر، اگر پاسخ بلی است لطفا راهنمایی بفرمائید، سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را از اداره مربوطه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سازمان بنادر و شهرداری هردو موافقت کنند بلی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
بله در صورت موافقت هر دو ارگان و سازمان امکان انتقال میسر است ‌
پیروز باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام انتقالی به سازمان دیگر ، فقط به صورت مامور به خدمت و برای مدت معین و با موافقت سازمان مبدا و سازمان مقصد امکان دارد