مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سند وکالتی به سند قطعی

من و برادرم ملکی را به صورت هر کس 3دانگ وکالتی خریداری کرده ایم.
من هر وقت به برادرم میگم بیا بریم سند قطعی بگیریم چند ساله هر دفعه یه بهانه میاره و نمیاد.
آیا بنده میتوانم خودم برم و سه دانگ ملک را سند قطعی بنام خودم بگیرم یا حتما باید شریکم هم باشد.
البته ملک که میگویم زمین کشاورزی هست و 2تا سند دارد چون قبلا سه دانگش بنام کس دیگری بوده وبعد خریداری شده.آیا من میتوانم اقدام کنم ویکی از سندها رو قطعی بنام خودم بکنم؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

انتقال قطعی ملک