مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

دادگاه برای اعتراض اعسار دو تا شاهد میخواد. من ساکن تهران هستم و دادگاه من استان اردبیل هستش. چون مسیر دور هستش کسی به عنوان شاهد نمیاد. آیا میتوانم به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنم و شاهد های خودم را به دفتر اسناد رسمی ببرم و از طریق آنجا شاهدهای خودم رو اعلام کنم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حضور شاهد در دادگاه جهت پرسش و پاسخ قضایی و طرف مقابل لازم است و در صورت عدم حضور اعسارتان منتج به رد خواهد شد

یک وکیل

میتوانید درخواست نیابت قضایی کنید تا در شهر خودتان از شهود تحقیق شود