مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک ماشین دو تکه

با سلام 1 سال پیش ماشینی خریدم که بعد از یک ماه تعویض پلاک کردم(کارشناس راهنمایی رانندگی چیزی به اسم دو تیکه بودن ماشین نیاورد و پلاک نصب کرد) فروشنده به من نگفت ماشین دو تیکه است و در قولنامه قید شده که هر گونه مشکل قانونی اعم از پلاک شاسی و موتور بر عهده فروشنده می باشد الان ماشینو فروختم طرف رفته تعویض پلاک کنه میگه ماشین دو تیکه است باید پولمو طبق روز بدی صاحب اول ماشین هم میگه برو هر کاری میخوای بکن الان باید چیکار کنم ممنون؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر فعلی مهم است اگر کارشناس فنی قبلی سهل انگاری کرده باشد مسئولیت وی پابرجاست