مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ماشین دوتکه

با سلام. چند سال پیش خودرویی از بنگاه خریداری شد که خودشون گفتن گلگیر عقب به خاطر خوردن موتور رنگ شده و ما هم کارای سند انجام شد و ماشین پلاک شد الان بعد از حدود چهار سال که میخوایم ماشینو بفروشیم بردن تعویض پلاک و اونی که بازدید کرده گفته ماشین دو تکه س و تمام جزئیات تصادف هم داخل سیستم بود و الان ماشین پلاک نشد و روی برگ سبزش نوشت دوتکه حالا با توجه به اینکه ماشین قبل از اینکه ما بخریم این تصادفو داشته و تعویض پلاک هم شده ولی الان گیر دادن ما باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از صاحب قبلی شکایت کنید

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : بنظر می رسد با مراجعه به شمارگذاری یا مراکز تعویض پلاک خودرو نیروی انتظامی با مدارک و ماشین تماس حاصل وبعد از حصول وقت نوبت مراجعه نمایید مشکل زودتر صورت می گیرد