مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت خودرو

بعد از 3 سال از خرید ماشین و تعویض پلاک و داشتن سند محضری و برگ سبز شخصی پیدا شده که ادعا میکنه ماشین برای او هست و ماشین رو توقیف کرده ، من ماشین رو از کسی خریدم که وکالت داشت و قانونی بود . من الان باید چیکار کنم ایا با داشتن سند که به نام من هست میتواند کاری انجام بدهد؟

پاسخ ها :

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام قانونا خیر اما باید دلایل وی هم بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در صورتی که ادعای خود را اثبات کند سند ابطال می شود و شما می بایست از فروشنده خود شکایت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً خیر مگر اینکه مدارک مالکیت قوی داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک مالکیت شما بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در ابتدا چند روزی منتظر اقدام ایشان باشید اگر اقدامی صورت نگرفت شما باید اقدامات حقوقی داشته باشید