مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ساعت کاری

سلام وقت بخیر چطور میتونم ثابت کنم 44ساعت و حتی بیشتر کار کردم چون حقوق خیلی کمتر از قانون کار گرفتم؟حالا اضافه کاری رو صرف نظر میکنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با شهادت همکاران تان و اعلام ساعت ورود و خروج تان اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت فرض بر این است که 44 ساعت در هفته کار کرده اید و اضافه کاری را باید شاهد معرفی کنید.
به هر حال شما هر خواسته ای دارید در شکایت خود بنویسید ممکن است کارفرما در جلسه حاضر نشه و در صورت حضور نیز ممکن است به اظهارات وی توجه نشه و طبق شکایت رای صادر بشه.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استشهادیه و شهادت شهود استناد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از ادله ای مانند شاهد و اسناد موجود در پی اثبات برآیید.