مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اثبات ساعات کار در اداره حکومتی

سلام. من چند سالیست در ... کار می کنم البته قرارداد ندارم با توجه به اینکه این اداره کل نسبت به پرداخت حقوق قانون کار امتناع می کند از این اداره به اداره کار شکایت کردم که نیاز دارد میزان ساعات حضور را اثبات کنم لطفا راهنمایی کنید چون من نه انگشت زدم و نه دفتر امضا کردم چطور باید ساعات حضور در اداره را اثبات کنم

پاسخ ها :

نحوه اثبات ساعات کار در اداره حکومتی اثبات ساعت کاری ساعت کاری